Vrachtwagens botsen op de A1 bij Deventer; verkeer richting Apeldoorn moet omrijden

Vrachtwagens botsen op de A1 bij Deventer; verkeer richting Apeldoorn moet omrijden
Deel dit artikel

DEVENTER – Door een ongeluk met twee vrachtwagens op de A1 bij Deventer, zijn twee rijstroken tussen Lochem en Deventer afgesloten geweest. Een rijstrook is inmiddels weer vrijgegeven, maar kan mogelijk straks opnieuw worden afgesloten als de vrachtwagens worden geborgen. Het verkeer moet rekening houden met een extra reistijd van iets meer dan een half uur.

De vrachtwagens zullen pas na de ochtendspits worden geborgen. Rijkswaterstaat heeft schermen laten platen om automobilisten niet verder af te leiden. De twee rijstroken zullen dan ook gewoon geopend zijn totdat de bergingswerkzaamheden van start zullen gaan.
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de werkzaamheden die op dit moment worden uitgevoerd op de A1. De lading van de vrachtwagens ligt verspreid over de snelweg. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

De ANWB adviseert om te rijden. Verkeer richting Apeldoorn kan het beste via Almelo en Zwolle (A35/N35, A28, A50) rijden. Verkeer richting Arnhem kan het beste via Enschede (A35, N18/A18, A12) rijden.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

Redactie 112 Nieuws Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *