Steekpartij in centrum van Apeldoorn; een gewonde

Steekpartij in centrum van Apeldoorn; een gewonde
Deel dit artikel

APELDOORN – In de nacht van woensdag op donderdag 7 mei kreeg de politie een melding van een steekpartij op de Kalverstraat in Apeldoorn.

De melding van de steekpartij kwam rond 03.30 uur binnen. Een man zou zijn aangevallen door drie personen en werd daarbij neergestoken. De aanval zou hebben plaatsgevonden in de Stationstunnel, vlak onder het station. Het slachtoffer zou vanaf de kant van het ROC zijn gekomen op het moment dat hij werd aangevallen. Het slachtoffer vluchtte vervolgens richting de Kalverstraat waar een omstander hem hielp en de hulpdiensten belde.

Het slachtoffer, een man werd na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en controle. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie nam op dat moment een verklaring op van de man die bij het slachtoffer was toen de hulpdiensten aankwamen. Ook werd er bij aankomst direct gezocht naar de mogelijke daders, echter waren deze al gevlucht.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse, waaronder een hondengeleider. Deze heeft samen met zijn hond nog sporen proberen te vinden in en rondom de Stationstunnel maar zonder resultaat.

De politie is tevens op zoek naar getuigen van het voorval. Mochten mensen iets gezien hebben dan kunnen zij contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *