Grote rollerbank controle rondom centrum van Apeldoorn

Grote rollerbank controle rondom centrum van Apeldoorn
Deel dit artikel

De politie heeft donderdagmiddag een grote rollerbank controle gehouden rondom het centrum van Apeldoorn.

Bij de kruising Vlijtseweg – Deventerstraat was het geen ontkomen aan voor de scooterrijders, aan twee kanten van het kanaal stonden agenten met een rollerbank, bestuurders die omkeerden, werden door een motorrijder terug gehaald.
Tientallen scooterrijders werden aan de controle ontworpen, van ongeveer meer dan de helft bleek de scooter te hard te rijden maar deze bleven wel binnen de correctie waardoor er geen verdere gevolg aan zat. Ongeveer 20 bestuurders hadden pech, van hun liep de scooter boven de 34 kilometer per uur en moesten dus verder lopen, daarbij moeten zij hun scooter opnieuw laten keuren en volgt er een boete.
Naast scooterrijders, had ook een automobilist pech. Een motoragent zetten de man aan de kant voor een controle. Tijdens de controle bleek de man geen rijbewijs te hebben waarop de auto van de man werd afgesleept en in beslag genomen.
Een scooterrijder bleek geen geldig kenteken op zijn scooter te hebben zitten en moest zijn scooter dus ook laten staan. Ook een scooterrijder bleek zijn rijbewijs en ID kaart niet bij zich te hebben. Hij moest dus mee voor de wet ID.
Rond 15.15 eindigde de politie hun actie en konden terug kijken op een geslaagde controle.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *