Forse klapper op Kanaal zuid; auto over de kop

Forse klapper op Kanaal zuid; auto over de kop
Deel dit artikel

Lieren – Bij een forse klapper op Kanaal zuid tussen Lieren en Eerbeek is zaterdagmiddag een auto over de kop geslagen. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur op de kruising Achterste Kerkweg met Kanaal zuid bij Lieren. Een bestelauto wilde Kanaal zuid oversteken vanaf de Hanekerweg richting de Achterste Kerkweg maar zag daarbij een automobilist over hoofd met een forse botsing als gevolg. De auto die op Kanaal zuid reed sloeg daarbij over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, ook werden er twee ambulances opgeroepen omdat er nog onduidelijk was hoeveel gewonden er waren. Bij aankomst van de politie en de eerste ambulance bleek het gelukkig, qua letsel mee te vallen. De bestuurder van de bestelauto en de inzittenden van de personenauto, een man en een vrouw kwamen met schrik vrij. Ook het hondje wat in de personenauto zat kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s raakte fors beschadigd en moesten worden afgesleept. Vanwege de berging werd Kanaal zuid enige tijd afgesloten voor verkeer wat resulteerde in een lange file aan beide kanten. Het is immers ook niet de eerste keer dat hier een ongeval plaats vond. Vorige maand was het op precies dezelfde plek ook al raak en de maand daarvoor ook al.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *